Termeni și condiții

Termenii si conditiile generale se vor aplica tuturor vanzarilor de servicii de catre EVOPROM SERVICES SRL, prin intermediul site-ului www.lacsanmarghita.ro

Accesand sau utilizand website-ul www.lacsanmarghita.ro, sunteti de acord cu termenii si conditiile de confidentialitate de mai jos. Acest website este detinut si administrat de EVOPROM SERVICES SRL.

Folosirea acestui site implica acceptarea acestor termeni de utilizare. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a tuturor termenilor de utilizare. Sunteti de acord si acceptati ca, fara nici o notificare prealabila, putem sterge sau adauga orice informatie pe site sau intrerupe orice activitate fara o notificare prealabila. Niciuna din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare la termen si/sau in mod corespunzator, total sau partial este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.

In cazul in care se fac referiri la alte site-uri nu garantam si/sau confirmam sub nici o forma tipul de informatie pe care il veti gasi pe acestea. Ramane la aprecierea dvs. daca vizitati sau nu aceste site-uri si luati sau nu in considerare informatia gasita acolo.

‘’Client’’ – persoana, firma, companie sau alta entitate juridica ce emite o rezervare.

‘’Vanzator’’ – societatea comerciala EVOPROM SERVICES SRL, avand sediul social in Cluj-Napoca, str. Vantlui, Nr.74, jud. CLUJ, nr. de inregistrare la Registrul Comertului: J12/1296/2015 , CUI 34447721.

1. OBLIGATIILE DUMNEAVOASTRA DE INREGISTRARE

Prin plasarea unei Rezervari pe Site, Clientul este de acord cu forma de comunicare (telefonic, SMS sau e-mail) prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile comerciale. Clientul are obligatia de a confirma rezervarea prin oricare din mijloacele de comunicare agreate si accepta ca notificarile primite de la Vanzator dupa efectuarea Rezervarii au rol de informare si nu reprezinta acceptarea Rezervarii de catre Vanzator. Contractul se considera incheiat intre Vanzator si Client in momentul achitarii avansului de 50% de catre Cumparator catre Vanzator, prin plata cu cardul online sau transfer bancar.

2. INREGISTRAREA, PAROLA SI COMPORTAMENTUL CA MEMBRU

Pentru utilizarea serviciului persoanele sunt obligate sa se inregistreze. In cazul in care optati pentru inregistrare, sunteti obligat sa completati formularul de inregistrare inscriind informatii adevarate, corecte, actuale si complete. In situatia in care consideram ca aceasta obligatie nu este respectata, ne rezervam dreptul de a va bloca accesul, pe perioada determinata sau nedeterminata, la utilizarea serviciului fara nici o notificare prealabila

3. PUBLICITATE SI LEGATURI CU ALTE SITE-URI

Sunteti de acord cu urmatoarele: operatorii, administratorii si/sau proprietarii site-ului nu sunt sub nici o forma responsabili pentru relatiile sau consecintele acestora rezultand din: achizitii, oferte speciale, promotii, promovari, sau oricare alt tip de relatie / legatura / tranzactie / colaborare / etc. care pot aparea intre dvs. si oricare dintre cei care isi fac promovare directa sau indirecta prin intermediul site-ului nostru. Operatorii, administratorii si/sau proprietarii acestuia nu pot fi facuti responsabili nici material nici sub alta forma, direct sau indirect, pentru cele mai sus mentionate.

4. DECLARATIE RESPECTAREA DREPTURILOR DE AUTOR

Intregul continut al site-ului www.lacsanmarghita.ro , inclusiv Newsletterele, este proprietatea Lac Sânmărghita si intra sub incidenta legii pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si a legilor privind proprietatea intelectuala.
Folosirea pentru uz commercial sau contrar intereselor Lac Sânmărghita orice material continut in site – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, script-uri, programe si alte date – fara acordul scris al companiei este stric interzisa. Pentru raportat probleme legate de drepturi de proprietate intelectuala va rugam folositi adresa de e-mail contact@lacsanmarghita.ro
Folosirea fara acordul Lac Sânmărghita a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare.

5.EFECTUAREA REZERVARII

Clientul se obligă să introducă în Formularul de Rezervare date complete, corecte și conforme cu realitatea.
Dupa selectarea serviciilor dorite, Clientul va proceda la plata acestora conform metodelor de plată detaliate în secțiunea 6.Modalități de plată.
EVOPROM SERVICES SRL nu poate fi trasă la răspundere pentru orice pagube cauzate de furnizarea de către Client a unor informații incorecte sau incomplete.
Intrarea pe lac se face dupa ora 18:00 iar parasirea acestuia la ora 17:00.
In weekend se inchireaza doar pe 48h, intrarea se face Vinerea dupa ora 18, iar iesirea Duminica ora 17.
Pentru oricare rezervare se percepe avans 50% din valorea totala a sejurului, acesta se achita online cu cardul sau prin transfer bancar in contul societatii.
Este la alegerea Clientului daca foloseste tot intervalul de timp rezervat sau numai partial. Timpul ramas din cadrul rezervarii, in cazul predarii de catre Client a standului de pescuit inainte de data si ora de expirare nu este transmisibil catre alt Client.
Folosirea partiala a timpului rezervat de catre Client nu influenteaza in nici un fel taxa platita. Cumparatorul este de accord ca folosirea partiala/neutilizarea a timpului de rezervare nu poate duce la returnarea partiala sau totala a sumelor platite catre Vanzator.
Eliberarea standului si predarea acestuia se face de catre Client cel tarziu pana la ora 17.00 din ultima zi aferenta rezervarii.
Perioada minima de taxare 24 ore.

6. MODALITATI DE PLATA

Plata va putea fi efectuată print transfer bancar sau plata online cu cardul prin platforma online, în condiții de siguranță deplină. Cardurile acceptate la plată sunt cele emise sub siglele VISA (Classic și Electron) și MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod CVV2/CVC2).

Pentru finalizarea corectă a tranzacției, trebuie să furnizați codul cardului (toate cifrele din cele patru grupe de pe fața cardului, fără spații), data de expirare, numele deținătorului și ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscripționate pe banda cu semnatura dumeaneavoastră (în funcție de card, unele informații pot lipsi).
Procesarea datelor de card se face în mod exclusiv prin intermediul platformei online care nu solicită și nu stochează nici un fel de alte detalii referitoare la cardul dumneavoastră.

Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard).
Daca ati ales metoda de plata Online prin card bancar este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.
– Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului „3-D Secure” elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.
– „3-D Secure” asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.
Important de stiut! – Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!
Furnizorul (EuPlatesc.ro) nu va avea nici o obligație (nici față de Utilizatorul Final, nici față de Beneficiar) de a suporta vreuna din cheltuielile legate de denunțarea unilaterală a contractului de către Utilizatorul Final și nu va răspunde în nici un fel față de acesta.

6.POLITICA DE ANULARE A REZERVARII SI RETURNARII

Orice anulare/modificare a rezervarii cu mai putin de 5 zile calendaristice inainte de data rezervata, sau neprezentarea la data programata duce la retinerea integrala a taxei platite de catre Client.
In cazul anularii rezervarii vanzatorul se obliga ca intr-un termen pana la 14 zile lucratoare sa returneze suma integral prin plata bancara catre client, daca acesta informeaza cu cel putin 5 zile calendaristice inainte de data rezervata, in caz contrar se pierde avansul.

Cererea de anulare/modificare a rezervarii se transmite doar in scris pe email : contact@lacsanmarghita.ro , sau apel telefonic la 0727 339 178, de catre titularul rezervarii.

EVOPROM SERVICES SRL

CUI: 34447721
Adresa: Vantului Nr.74, Cluj-Napoca,
Jud.Cluj, Romania

Punct de lucru:
Lac Sanmarghita
Localitatea: Sanmarghita, Jud.Cluj

Contact:
0727 339 178
contact@lacsanmarghita.ro